Aan het begin van het weggetje naar de B&B staat een knus vakantiehuis. Groot genoeg om met z’n tweeën prettig te verblijven. Een woonkamer met keukentje, een slaapkamer en een badkamer. U heeft een eigen terras midden in de wijngaard. Dat is nog eens wakker worden in de wijngaard!  

terras ligging 430

Het vakantiehuisje beschikt over een badkamer met een mooie inloopdouche, een woonkamer met haard, een open en volledig ingerichte keuken (inclusief keukengerei en servies), een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Buiten heeft u een mooi besloten terras met een picknicktafel en twee luie stoelen. En met een uniek uitzicht op de druiven!

haard 430 

Het huisje beschikt over sateliet-TV, DVD, wasmachine en airco. Gratis wifi is beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimte van de B&B. Al met al een zeer mooie uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Wandel- en fietskaarten en andere toeristische informatie vindt u in de Bed and Breakfast.

keuken 430 

De prijs voor het vakantiehuisje is er een zonder verrassingen of gezeur. Dus geen reserverings- of administratiekosten. De prijs is all in, inclusief lakens, gas, elektra, water en eindschoonmaak. En daarnaast hoeft u ook niet vooruit te betalen. U betaalt gewoon bij vertrek, via pin of contant.

 
 

bb

Snel beschikbaarheid of de prijs checken

Klik hier  

  • Vakantiehuisje

  • Badkamer

  • Woonkamer

  • 1