Landelijke liggingin het vechtdal

Gelegen in het Vechtdal, net buiten het dorp van Lemelerveld met diverse voorzieningen. Vlakbij het natuurgebied van de Lemelerberg. Op 10 minuten afstand van Ommen, Heino, Raalte en Dalfsen. De historische Hanzesteden Zwolle en Deventer zijn binnen een half uur bereikbaar. Het oerhollandse Giethoon bereikt u binnen drie kwartier. 

De kamers

rood 430 Vin Rouge

Vin Rouge

de gezelligste kamer
hot chocolate 430 Hot Chocolate

Hot Chocolate

De warmste kamer
Blauw 430 De Blauwe Druif

De Blauwe Druif

De ruimste kamer
rosado 430 Rosado

Rosado

De meest romantische kamer
 

 

Logeren

Wilt u komen logeren? Kijk dan rustig even naar de verschillende kamers.

De Bed and Breakfast bestaat uit 4 ruime en luxe kamers en een gemeenschappelijke ruimte. Kies de grootste, de meest romantische, de gezelligste of de meest praktische kamer om te reserveren. We hebben voor ieder wat wils.

 

Relaxen in de buitenlucht

Buiten zijn er diverse zitgelegenheden; onder de hooiberg, bij de picknicktafels waar u kunt barbequeen of dineren. In de loungeset waar u gezellig een wijntje drinkt of op de veranda waar u 's morgens in de ochtendzon kunt ontbijten. Komend jaar hangen we twee hangmatten voor u op, om met een goed boek in de zon te liggen.

 

Speelmogelijkheden voor jong en oud

Op het terrein is ruimte genoeg om te spelen. Dit voorjaar wordt er een nieuwe jeu-de boulle baan aangelegd.  Er staan een aantal speeltoestellen en er is een trampoline en een voetbalveld. Achter het huis is er een dierenweide met geiten, kippen en konijnen. Kinderen vinden het vaak prachtig ze vers gras te voeren of 'smorgens mee te helpen zoeken naar verse eitjes. 

Op verzoek zetten we op hete dagen de sproeiers aan zodat kinderen lekker kunnen spetteren met water. 

We hebben meer te bieden dan een kamer alleen ....... U kunt hier echt even bijkomen.

 

Faciliteiten voor minder valide gasten

Doordat alle B&B-kamers een trap hebben om in het slaapgedeelte te komen zijn ze helaas niet geschikt voor mindervalide gasten. Voor ouderen (ook zij die met een groep meekomen)  is het vakantiehuisje wellicht een goede optie, omdat daar alles gelijkvloers is. 

Maar we werken eraan. Houd onze website (volgend jaar) in de gaten. We willen als partner in Zorgeloos Vechtdal graag extra faciliteiten bieden voor mensen die niet goed ter been zijn.

 

Wat onze gasten zeggen

  • We voelden ons helemaal op ons gemak

    Deze b&b is echt een aanrader. De kamers zijn gezellig en knus ingericht. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten. Wij hebben erg van het weekend genoten!

  • 1
  • 2
  • 3