Landelijke liggingin het vechtdal

Gelegen in het Vechtdal, net buiten het dorp van Lemelerveld met diverse voorzieningen. Vlakbij het natuurgebied van de Lemelerberg. Op 10 minuten afstand van Ommen, Heino, Raalte en Dalfsen. Zwolle en Deventer zijn binnen een half uur bereikbaar.

De kamers

rood 430Vin Rouge

Vin Rouge

de gezelligste kamer
hot chocolate 430Hot Chocolate

Hot Chocolate

De warmste kamer
Blauw 430De Blauwe Druif

De Blauwe Druif

De ruimste kamer
rosado 430Rosado

Rosado

De meest romantische kamer
 

 

Logeren

Wilt u komen logeren? Kijk dan rustig even naar de verschillende kamers.

De Bed and Breakfast bestaat uit 4 ruime en luxe kamers en een gemeenschappelijke ruimte. Kies de grootste, de meest romantische, de gezelligste of de meest praktische kamer om te reserveren. We hebben voor ieder wat wils.

Buiten zijn er diverse zitgelegenheden; onder de hooiberg, op de picknicktafels en in de loungeset in de tuin of op de veranda kunt u ontbijten. Verder zijn er op het terrein speeltoestellen en een knus buitenzwembad.

We hebben meer te bieden dan een kamer alleen ....... U kunt hier echt even bijkomen.

Dierenweide

Achter het huis is er een dierenweide met geiten, kippen en konijnen. Kinderen vinden het vaak prachtig ze vers gras te voeren.

Zwembad

Ten zuidwesten van het huis bevindt zich een ingebouwd zwembad van 5.40m doorsnee en 1.25 m diep. Bij het zwembad is een zonneterras. Het zwembad is voorzien van een pomp met zandfliter en twee zonneverwarmingsbollen. U kunt ons zwembad gebruiken op vaste tijden.

Zonneweide

Bij de B&B is een zonneweide met een loungebank en wat picknicktafels voor onze gasten. Wees welkom op ons terein.

Faciliteiten voor minder valide gasten

Doordat alle kamers een trap hebben om in het slaapgedeelte te komen zijn ze helaas niet geschikt voor mindervalide gasten.

Wat onze gasten zeggen

  • Deze b&b is echt een aanrader. De kamers zijn gezellig en knus ingericht. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten. Wij hebben erg van het weekend genoten!

  • 1
  • 2
  • 3