wine en dine

Diner en wijn

Heerlijk, niet meer de deur uit hoeven en genieten van al het moois wat de Wijnstaete u te bieden heeft  

 

Wij koken met liefde voor onze logees.

Een wijngaard  is natuurlijk pas echt een wijngaard als er geregeld een lange tafel in staat waar mensen tot in de late avond eten, praten en plezier maken, met een glas wijn of iets anders lekkers. Op verzoek koken wij voor groepen van 6 tot 20 personen. We bereiden met plezier voor u een diner van 3, 4 of 5 gangen. Annemarie en Luigi staan allebei met liefde in de keuken en zijn een gastvrouw en -heer die willen dat het u aan niets ontbreekt.

Bij mooi weer eet u natuurlijk buiten. Regent het dan hebben wij ook binnen of buiten onder onze hooiberg plaats. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Diner

3 gangen inclusief wijn/bier/fris/water en koffie/thee na het dessert € 42,50 p.p.

 - voor een gang meer betaalt u € 10,- extra

Kinderen tot 12 jaar: 50% korting
Kinderen van 12-18 jaar: 25% korting

Barbecue

Onder de hooiberg of op het terras naast de wijnranken zorgen wij voor een vrolijk gedekte tafel. De luxe barbecue bestaat uit diverse soorten vlees, vis en vegetarische hapjes (de verhouding bepalen we in overleg). Daarnaast zorgen wij voor verrassende salades, zelfgemaakte sauzen, stokbrood en drank. U hoeft alleen maar zelf te grillen. En na de barbecue serveren wij nog koffie en thee. Voor 6 tot 20 personen.

 

 

De barbecue kost € 42,50 per persoon, inclusief wijn/bier/fris/water en als afsluiting koffie en thee; kinderen tot 12 jaar € 21,25; kinderen van 12-18 jaar € 31,90