arrangementen

Kijk hier voor ons aanbod van aantrekkelijke arrangementen.

Meer informatie of speciale wensen? Mail of bel naar info@wijnstaete.nl of 0572-367971

 

Weekendarrangement

Een weekendje onthaasten? Boek dan ons weekendarrangement:

 • twee overnachtingen (vrijdag en zaterdag)
 • twee keer uitgebreid ontbijt
 • een verrassingsdriegangendiner op de dag van aankomst (vrijdag) inclusief wijn/bier/fris en koffie/thee als afsluiting

Arrangementsprijs per B&B-kamer voor 2 personen is € 295,- inclusief toeristenbelasting
Informeer naar de prijzen voor het arrangement voor het wijnchalet voor 1, 2, 3 of 4 personen mogelijk met of zonder ontbijt.

Zet bij de reservering bij ‘Vraag/opmerking’: “graag weekendarrangement”.

N.B. In de weekenden van 26/27 juli, 2/3 augustus, 9/10 augustus en 16/17 augustus kun je helaas geen weekendarrangement boeken.

P.S. Wil je in het weekend het Pieterpad lopen? Informeer naar onze haal- en brengservice (tegen meerprijs).

 

Hemelvaartsarrangement

Voor 2024 is het niet meer mogelijk om het Hemelvaartsarrangement te boeken. Wil je in 2025 gebruik maken van het onderstaande arrangement? Boek dan vandaag nog voor de prijs van 2024!

 

Het lange Hemelvaartsweekend is de ideale gelegenheid om de omgeving van de Wijnstaete goed te ontdekken. De groene voorjaarskleuren in de prachtige natuur van Salland en het Vechtdal kleuren je dagen!

 • vier overnachtingen van woensdag 8 mei tot zondag 12 mei 2024
 • vier keer uitgebreid ontbijt
 • een verrassingsdriegangendiner op donderdag inclusief wijn/bier/fris en koffie/thee als afsluiting

Arrangementsprijs per B&B-kamer voor 2 personen is € 499,- inclusief toeristenbelasting
Informeer naar de prijzen voor het arrangement voor het wijnchalet voor 1, 2, 3 of 4 personen; mogelijk met of zonder ontbijt.

Ben je niet in de gelegenheid om al op woensdag aan te komen? Dan is hetzelfde arrangement voor 3 nachten beschikbaar voor € 399,-

Zet bij de reservering bij ‘Vraag/opmerking’: “graag Hemelvaartsarrangement”

Pinksterarrangement

Voor 2024 is het niet meer mogelijk om het Pinksterarrangement te boeken. Wil je in 2025 gebruik maken van het onderstaande arrangement? Boek dan vandaag nog voor de prijs van 2024!

Tijdens Pinksteren is in Raalte – op 10 minuten van de Wijnstaete – Ribs & Blues, het grootste Bluesfestival van Europa.
Speciaal voor de bezoeker van dit festival hebben wij het Ribs & Blues Pinksterarrangement samengesteld:

 • drie overnachtingen van vrijdag 17 mei tot maandag 20 mei 2024
 • drie keer uitgebreid ontbijt
 • een verrassingsdriegangendiner op aankomstdag vrijdag inclusief wijn/bier/fris en koffie/thee als afsluiting

Arrangementsprijs voor een B&B-kamer voor 2 personen is € 399,- inclusief toeristenbelasting. Prijzen voor het Wijnchalet, van 1 tot 4 personen, op aanvraag.

Midweekarrangement

Wil je er doordeweeks even helemaal uit? Laat je verwennen door ons aantrekkelijk midweek-arrangement.

Bij aankomst op maandagavond een drie-gangen diner, dan dinsdagochtend uitgeslapen wakker worden in de wijngaard en iedere dag beginnen met een uitgebreid streekontbijt. Vier dagen lang de prachtige omgeving verkennen. Tips, suggesties en folders liggen voor je klaar. Of gewoon bij ons buiten of in onze B&B-ruimte luieren. Zoomen met de kleinkinderen, of shoot (!), die ene vergadering vergeten? Geen zorgen. We hebben uitstekende glasvezel wifi.

Het arrangement bevat:

 • 4 overnachtingen in een van onze 4 comfortabele B&B-kamers
 • 4x uitgebreid ontbijt
 • welkomstdrankje: glas wijn van eigen wijngaard!
 • driegangen-diner op maandagavond, inclusief wijn/bier/fris en koffie/thee na het dessert

N.B. 1 De arrangementsprijs is in 2023 € 190,- (2024: € 205,-) per persoon op basis van twee personen op een tweepersoonskamer voor 4 opeenvolgende nachten van maandag t/m donderdag.

N.B. 2 Het arrangement geldt het hele jaar, behalve op feestdagen, de mei- en kerstvakantie en de maanden juli en augustus.

Je boekt dit arrangement door tijdens je reservering bij de opmerkingen “Midweek-arrangement” te vermelden.

Pieterpad-arrangement

Ervaar onze gastvrijheid na een lange dag lopen.

Het Pieterpad loopt op een paar kilometer van de Wijnstaete. Loop je de etappes tussen Hardenberg en Ommen of Hellendoorn en Holten? Boek dan nu ons Pieterpad-arrangement met haal- en brengservice:

Dag 1: Je loopt de Pieterpad-etappe naar Ommen. Daar halen wij je met de auto op (tijdstip in overleg). Op de Wijnstaete ontvangen we je met een drankje en een borrelplankje. Bij ons eet je een maaltijd, tenzij je op maandag aankomt, dan verzorgen we een driegangendiner.

Dag 2: Je begint met een uitgebreid streekontbijt op de Wijnstaete. Na het ontbijt -vergeet je waterfles niet te vullen! – rijden we je naar Ommen en loop je de Pieterpad-etappe naar Hellendoorn, waar we je weer ophalen (tijdstip in overleg). Bij de Wijnstaete kun je je voeten rust geven voordat we weer een maaltijd serveren. En ook vandaag kun je natuurlijk weer een wijntje drinken van onze wijngaard.

Dag 3: Na het afsluitende ontbijt op de Wijnstaete, brengen we je naar Hellendoorn en zwaaien we je uit en loop je de volgende Pieterpad- etappe naar Holten.

Dit arrangement kun je boeken met aankomstdag maandag, dinsdag of woensdag gedurende het hele jaar, behalve tijdens feestdagen, in de meivakantie, de maanden juli en augustus en de kerstvakantie.

Het arrangement bevat:

 • 2 overnachtingen inclusief 2x uitgebreid streekontbijt en toeristenbelasting voor 2 personen
 • Op dinsdag en woensdag een verse dagmaaltijd; op maandagen een driegangendiner (inclusief dranken en koffie/thee na de maaltijd)
 • Haalservice Ommen op aankomstdag, brengservice naar Ommen volgende ochtend, haalservice Hellendoorn eind van de middag, brengservice Hellendoorn op laatste ochtend

Niet inbegrepen:

 • Dranken bij de dagmaaltijden
 • Overige consumpties
 • Eventuele lunchpakketten (het is wel mogelijk om deze mee te krijgen!)

 Prijzen

Aantal personen
Aankomst op
Maandag Dinsdag of woensdag
2 €350 €300
1 €260 €235

 

Je boekt dit arrangement door tijdens je reservering bij de opmerkingen “Pieterpad-arrangement” te vermelden.