landelijk comfort

Wees welkom in de kamers van onze B&B of in ons Wijnchalet!

De vier kamers hebben allemaal twee verdiepingen: beneden een badkamer met vloerverwarming, een zitje met schrijftafel en boven een tweepersoons slaapgedeelte met een televisie boven het bed.

De kamers komen uit op de gemeenschappelijke ruimte met een lange tafel voor 10 personen, een zithoek, een koffiehoek en een keukenblokje met 2 elektrische kookplaten en een koelkastje. Muzikale gasten mogen gebruik maken van de piano.

Aan het begin van de oprijlaan ligt ‘Het Wijnchalet’, met twee slaapkamers, woonkamer met open keuken, badkamer en eigen terrassen aan de rand van de wijngaard. Lees verder hieronder of maak direct een reservering.

 

Rosado

De roze kamer (2 of 3 personen) kijkt uit op het geitenweitje, het wijde grasland en de wijngaard en heeft een eigen deur naar buiten. De badkamer heeft een fijne inloop-stortdouche.

Het tweepersoonsbed is extra lang (2.20m) en kan op aanvraag worden gesplitst in twee losse bedden. Beneden is ruimte voor een extra bed.

De Blauwe Druif

Vanuit deze kamer (2 personen) kijk je uit over het grote veld met blauwe Pinotin-druiven. Behalve een douche heeft de badkamer een ruim ligbad. Beneden staan twee luie stoelen en een schrijftafeltje.

Het tweepersoonsbed is extra lang (2.20m) en kan op aanvraag worden gesplitst in twee losse bedden.  

Vin Rouge

De rode kamer (2 personen) kijkt uit over onze wijngaard en het geitenweitje. Beneden vind je twee luie stoelen en een mooie klassieke secretaire. De badkamer met een wastafel in een wijnton heeft een inloop-stortdouche.

Boven slaap je in een vast tweepersoonsbed (2.00 x 1.60m).

Hot Chocolate

In onze familiekamer (2 tot 4 personen) staat boven een vast tweepersoonsbed (2.00 x 1.60m) en beneden een twijfelaar (1.80 x 1.20m) voor 1 of 2 kinderen.

Voor wat grotere kinderen plaatsen we op verzoek een extra bed. In de badkamer tref je een zitbad met een douche.

Het Wijnchalet

Sinds februari 2024 staat er op ons landgoed een volledig nieuw Wijnchalet! Het heeft twee slaapkamers en het is te huur voor maximaal 4 personen.
Het Wijnchalet aan het begin van onze oprijlaan is gelijkvloers en heeft privéterrassen op het zuiden en westen, beide grenzend aan de wijngaard. Naast de badkamer en twee slaapkamers is er een woonkamer met open keuken.
De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (2.00 x 1.60 meter), de andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (2.00 x 0.80 meter). De badkamer heeft een wastafel, douche en wc.

De keuken is voorzien van een vierpits-gaskookstel, een oven, koelkast, vaatwasmachine, filterkoffiezet-apparaat, waterkoker en een eettafel met vier stoelen. In de woonkamer staan twee banken waar je heerlijk kunt zitten en ook een tv ontbreekt niet. Het Wijnchalet is goed geisoleerd, heeft centrale verwarming en een airconditioning voor warme dagen. Tevens is er gratis Wifi via glasvezel.

Vakantiehuisje Lemelerlust

Is het Wijnchalet al gereserveerd in de door jullie gewenste periode? Kijk dan eens naar dit vakantiehuisje dat wij beheren en wat gelegen is aan de andere kant van Lemelerveld richting Heino. Het is iets groter en duurder, heeft ook twee slaapkamers en is geschikt voor maximaal 5 personen.