landelijk comfort

Wees welkom in de kamers van onze B&B of in één van de vakantiehuisjes!

De vier kamers hebben allemaal twee verdiepingen: beneden een badkamer met vloerverwarming, een zitje met schrijftafel en boven een tweepersoons slaapgedeelte met een televisie boven het bed.

De kamers komen uit op de gemeenschappelijke ruimte met een lange tafel voor 10 personen, een zithoek, een koffiehoek en een keukenblokje met 2 elektrische kookplaten en een koelkastje. Muzikale gasten mogen gebruik maken van de piano.

Aan het begin van de oprijlaan ligt ‘Het wijnhuisje’, met een eigen terras aan de rand van de wijngaard. Het grotere huisje ‘Lemelerlust’ ligt ook net buiten het dorp, maar dan aan de kant richting Heino, op een paar kilometer afstand van de Wijnstaete. Lees verder hieronder of maak direct een reservering.

 

Rosado

De roze kamer (2 of 3 personen) kijkt uit op het geitenweitje, het wijde grasland en de wijngaard en heeft een eigen deur naar buiten. De badkamer heeft een fijne inloop-stortdouche.

Het tweepersoonsbed is extra lang (2.20m) en kan op aanvraag worden gesplitst in twee losse bedden. Beneden is ruimte voor een extra bed.

De Blauwe Druif

Vanuit deze kamer (2 personen) kijk je uit over het grote veld met blauwe Pinotin-druiven. Behalve een douche heeft de badkamer een ruim ligbad. Beneden staan twee luie stoelen en een schrijftafeltje.

Het tweepersoonsbed is extra lang (2.20m) en kan op aanvraag worden gesplitst in twee losse bedden.  

Vin Rouge

De rode kamer (2 personen) kijkt uit over onze wijngaard en het geitenweitje. Beneden vind je twee luie stoelen en een mooie klassieke secretaire. De badkamer met een wastafel in een wijnton heeft een inloop-stortdouche.

Boven slaap je in een vast tweepersoonsbed (2.00 x 1.60m).

Hot Chocolate

In onze familiekamer (2 tot 4 personen) staat boven een vast tweepersoonsbed (2.00 x 1.60m) en beneden een twijfelaar (1.80 x 1.20m) voor 1 of 2 kinderen.

Voor wat grotere kinderen plaatsen we op verzoek een extra bed. In de badkamer tref je een zitbad met een douche.

Het wijnhuisje

Het vakantiehuisje (2 tot 4 personen) aan het begin van onze oprijlaan is gelijkvloers en heeft een privéterras op het zuiden, grenzend aan de wijngaard. Naast de bad- en slaapkamer is er een woonkamer met open keuken. De badkamer heeft een ruime inloop stortdouche. De slaapkamer heeft een vast tweepersoonsbed (2.00 x 1.60 meter). In de woonkamer staat een tweepersoonsbedbank.

De keuken is voorzien van een vierpits-gaskookstel, een oventje, filterkoffiezet-apparaat, waterkoker en een eettafel met vier stoelen. Het huisje heeft verder een wasmachine, een gaskachel voor koude dagen en een airconditioning voor warme dagen.

Vakantiehuisje "Lemelerlust"

Behalve eigenaren van de Wijnstaete, zijn wij ook beheerders van het vakantiehuisje Lemelerlust. Een luxer en groter, vrijstaand vakantiehuisje, ook net buiten Lemelerveld, maar dan richting Heino. Voorzien van alle gemakken, zoals een goed geoutilleerde keuken, woonkamer met CV en open haard en twee slaapkamers. Verder een grote tuin met trampoline. En dat alles in een zeer rustige omgeving in het buitengebied van Lemelerveld. Kijk op de website van de Lemelerlust voor meer informatie en reserveringen.