Wat je van dichtbij haalt is lekkerder

Wij zetten graag eerlijk eten op tafel. Dit betekent vers en gezond, maar het liefst ook slowfood met producten uit de streek. Zo halen wij kaas, vlees en seizoensgroenten bij boeren in de buurt en schenken wij, behalve onze eigen wijn, ook Vechtdalsap (met Wijnstaete appels en peren) en op verzoek wijn van producenten uit de omgeving.

Wij staan allebei met liefde in de keuken en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

info@wijnstaete.nl of 0572 – 367 971

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijt met zoveel mogelijk streekproducten serveren we, zodra het weer het toelaat, op ons terras op het oosten. Uit de wind en in de zon, kijk je uit over de wijngaard. Bij minder weer eet je in de gezamenlijke ruimte in het hart van de B&B.

Je verblijf in het vakantiehuisje is exclusief ontbijt, maar je kunt je ontbijt wel door ons laten verzorgen. Geef maar aan bij je reserveringsaanvraag.

Diner & table d’hôtes

Op vrijdag bereiden wij, wanneer daarvoor minimaal zes personen belangstelling hebben, een verrassings-driegangendiner. Dit geldt voor groepen, maar ook voor losse gasten. Je eet dan samen aan een lange tafel. Dit kan binnen zijn, maar ook buiten, met uitzicht op de wijnranken, of (bij regen) onder de overdekte hooiberg.

BBQ

Onder de hooiberg of op het terras naast de wijnranken kun je aan een vrolijk gedekte tafel genieten van onze luxe barbecue die bestaat uit diverse soorten vlees, vis en vegetarische hapjes. De verhouding bepaal je met ons in overleg. Daarnaast zorgen wij voor verrassende salades, zelfgemaakte sauzen, stokbrood en drank. Je mag zelf je vlees, vis of vegetarische hapjes grillen. En na de barbecue serveren wij koffie en thee.
Voor 6 tot 15 personen.

Overijsselse streekproeverij

Ben je met minimaal 8 personen? Denk dan ook eens aan een streekproeverij. We serveren 6 kleine gerechtjes bereid met producten en ingrediënten uit de streek. Daar kan natuurlijk onze eigen wijn niet bij ontbreken! Leuk als diner, maar ook zeer geschikt als uitgebreide lunch.

Wijnproeverij of High Wine

Ook vanaf 8 personen verzorgen wij wijnproeverijen in ons proeflokaal of buiten met zicht op de wijnranken. Behalve wijn serveren wij hierbij stokbrood en kaas en/of worst.
Wil je een keer iets heel anders? Tegen een meerprijs breiden wij de hapjes uit tot een complete High Wine.

Extra voorzieningen

In de grote gemeenschappelijke ruimte kun je met 10 personen gezellig samen eten. Daar is ook een ‘koffiecorner’ met een Nespresso-apparaat en een waterkoker. Koffiecupjes en thee in diverse smaken kun je gratis gebruiken.

Er is een keukenblokje met twee elektrische kookplaten, een kleine wasbak, een koelkastje, servies en bestek. Je kan hier zelf iets opwarmen, maar je kunt ook gerust een maaltijd laten bezorgen.

In de koelkast staat van alles aan fris- en andere dranken. Deze drankjes kun je zelf pakken. Je schrijft op wat je gebruikt en we rekenen af wanneer je vertrekt.

Specifieke wensen?  We helpen je graag! En wil je een keer uit eten? Kijk dan bij onze restaurant-tips.

Vilstersedijk 13
8152 EB  Lemelerveld

T : 0572 – 367 971
M : 06-24570989

Ontworpen door
Lotus Illustrations