contact & route

B&B, vakantiehuisje en wijngaard de Wijnstaete

Luigi Mascini en Annemarie Uhlenbeck

Vilstersedijk 13
8152 EB  Lemelerveld

T : 0572 – 367 971
M : 06-24570989

info@wijnstaete.nl

KvK-nr: 68349963

route

De Wijnstaete ligt in het buitengebied van Lemelerveld, bereikbaar via de N348, afslag Lemelerveld/Lemelerberg (zie kaartje).


Let op!

Als je vanuit de richting Zwolle via Dalfsen naar Lemelerveld komt, kies dan bij je navigatiesysteem voor de snelste route en niet voor de kortste, want dan kom je over een onverharde weg!

Als je via de N348 komt, houd er dan rekening mee dat de “nieuwe” afslag Lemelerveld/Lemelerberg nog niet bij alle navigatiesystemen bekend is.

Als je uit de richting Ommen komt is dat de eerste afslag van Lemelerveld. Bij de stoplichten ga je naar rechts en daarna gelijk weer naar rechts. Na 400 meter ligt de Wijnstaete aan je linkerhand.

Als je uit de richting Raalte komt rijd je bij Lemelerveld de afslag met de stoplichten naar het industrieterrein ’t Febriek voorbij. Bij de volgende afslag met stoplichten ga je linksaf en direct bij de T-splitsing rechts. Je ziet daar al een bruin bord staan met een verwijzing naar de Wijnstaete. Na 400 meter bevindt de Wijnstaete zich links van de weg.